Аз съм богата, мога да си позволя всичко, но нямам мъж до себе си

СПОДЕЛЕТЕ

Аз съм богата, но самотна. На 35 години съм, имам скъпа кола, вила, уютен апартамент, солиден пакет акции и работа… Изглежда, че всичко в живота ми е наред, но за съжаление, съм обект на грозни слухове и сплетни. Последното, което чух за себе си е, че съм държанка. Да, хората твърдят, че съм постигнала всичко, което имам чрез леглото. Всъщност аз съм принципен и трудолюбив човек. На 23 години завърших висшето си образование, но още в 4-ти курс започнах работа в голяма компания. Комбинирането на работа и учение беше невероятно трудно, особено през последната година, когато трябваше да подготвям дипломната си работа.

Паралелно с това учих и чужди езици. Работя в холандска компания, затова освен задължителния английски, изучавах и холандски. Поради спецификата на компанията, често трябва да се занимавам с документи на немски език. Прекарвах цялото си свободно време в изучаването на езици, особеностите на документооборота, митническото законодателство на различните държави и още един милион други необходими дреболии. Две години по-късно ме повишиха в заместник-началник на клона. Заработвах отлична заплата, но не ми оставаше и минута лично време. До 30-годишната си възраст бях формирала приличен пакет акции. Притежавах солидна банкова сметка – когато не ти остава време за нищо, няма и къде да си харчиш парите. Едва на 31-годишна възраст за пръв път в живота си излязох с момче. Срещата не се получи и преди да се разделим, той ме нарече стара мома.

Поддържам връзка единствено с приятелките си от детство. Някои от от тях вече имат семейство и деца. Често се замислям дали да не напусна работа и да се опитам да си потърся сериозен партньор, но на моята възраст не останаха много мъже на хоризонта. А и мъжете изпитват комплекси от богати жени като мен. Понякога не ми се прибира у дома. Не мога да си позволя дори компанията на домашен любимец. Няма да има кой да го храни, когато пътувам в командировка. Къщата ми е празна и студена, сякаш в нея не живеят хора. Бих заменила цялото си богатство за една топла усмивка и прегръдка. Уви, сама превърнах живота си в парче лед.

От Лили

Next Post

Писна ми от емоционалното му насилие над мен

Писна ми да слушам колко било трудно да се живее с мен. Така започва моя разказ. Слави беше първият мъж […]