БГ астролог от Уругвай: Пандемията ще продължи до 2022 г.

СПОДЕЛЕТЕ

През 2020 г. ще има криза, която вероятно ще е пандемия. Ще има бедствие, спад в Европа и ще продължи до 2022 г. Това заявява в началото на 2016 г. астрологът с български произход и живеещ в Уругвай Борис Христов (Кристофф). Прогнозата си прави пред електронен портал на Монтевидео, а в интервюто си отговаря на 40 въпроса за бъдещето.

По това време Кристофф е на 90 години и от 85 живее в Уругвай. С предишни свои прогнози той си спечелва слава в цяла Латинска Америка. Въпреки че са минали десетилетия, откакто семейството му емигрира, испаноезичните медии го представят като български или българо-уругвайски астролог.

Макар че по света е награждаван многократно, има 12 книги, а в испаноезичния свят по негова идея 6 януари се отбелязва като Ден на астролога, у нас Кристофф е тотално неизвестен и единствено преди 15-ина години се завръща в родината, за да изнесе лекция.

Славата му започва, след като през 1979 г. издава книгата си „Голямата катастрофа от 1983“. В нея предсказва СПИН, а ХИВ вирусът е изолиран от Люк Монтание и Робърт Гало именно през 1983/84 г. Първите случаи са открити две години след излизане на книгата. В интервюто от 2016-а, в което прогнозира започването на нова пандемия през 2020-а, Борис Христов-Кристофф обявява, че тя ще е подобна на чумата, известна като Черната смърт от 1347 г.

Точно 12 месеца след интервюто Борис Кристофф умира на 91 години от рак на простатата. След избухването на пандемията от Ковид-19 много медии в испаноезичния свят се завръщат към прогнозите, които Кристофф прави през 2016 г.

Next Post

Истината за живота ми: От царица станах старица!

От царица станах старица. Това е истината за мен. В живота сама бях винаги аз. Mайка и баща нямах…Починаха като […]