Безумно щастлива съм, но ако разбере, че бях проститутка, ще ме напусне

СПОДЕЛЕТЕ

Израснах в разбито семейство. Родителите ми постоянно си изневеряваха, а пред очите ми майка ми флиртуваше с чужди мъже. Следвайте техния пример, започнах да правя секс твърде рано. Не намирах нищо особено в него, но майка ми твърдеше, че сме длъжни да следваме поривите на тялото си. Тя обичаше да говори за „свободната любов“ и секс напълно открито.

С баща ми бяха жертви на сексуалната революция в края на 80-те и началото на 90-те. Така израснах – с родители, които вечно мъкнеха любовниците си у дома. Когато станах студентка по икономика, се оказа, че и двамата са абдикирали от всякаква родителска отговорност и се налага сама да плащам таксата за образованието си. Първоначално започнах работа като барманка, после пробвах като продавачка, но се оказа, че трудно да се печелят пари по честен начин.

Мой познат ме уреди в клуба на свой приятел да танцувам като стриптизьорка на пилон. Няколко месеца кършех снага пред жадни за секс и ласки мъже и нежно им прибирах парите. Не се срамувах да показвам голото си тяло и именно това ми даваше предимство пред другите момичета. Клиентите ме обожаваха, защото излъчвах сексапил и свобода. Измина известно време.

Стандартът ми на живот се повиши, а с него и нуждите, които имах. Сред мъжете, които ми се възхищаваха, имаше и такива, които ми грабваха окото. Изпращах човек от охраната скришом да даде визитката ми, а в свободното си време им предлагах тялото си, но срещу солидна цена. В един момент това се превърна не само в работа, а и в начин на живот.

Пет години съчетавах стриптийза с проституцията. Може би все още бих практикувала, ако не бях се влюбила в мой колега. Водена от чувствата си, взех решение да прекратя тази порочна практика. Не беше никак лесно да напусна, защото в моята професия младите и красиви момичета много се ценят, но успях да се преборя за свободата си. Сега живея като всички нормални хора. Ходя на работа, заработвам честно парите си и се грижа за приятеля си, с когото живеем на семейни начала.

В неговите очи аз съм жена с морални принципи, която никога не би направила нещо безнравствено в живота. Двамата планираме сватбата ни да е през есента. Безумно щастлива съм, но се страхувам, че все някой ден тъмното ми минало ще излезе на бял свят. А когато това се случи, знам, че ще загубя любимия си, защото той няма да понесе срама да бъде съпруг на бивша проститутка.

От П.П.

Next Post

В днешно време младежите са изключително доверчиви

Фатална грешка на младо семейство ги вкара във страшен филм. В днешно време младежите са изключително доверчиви, когато става дума […]