Беше внимателен и не бързаше, но се оказа… страшен егоист

СПОДЕЛЕТЕ

Запознах се с егоист, но не знаех, че е такъв. В края на едно хубаво лято се срещнах с Ангел. Харесахме се още когато се видяхме. Започнахме да излизаме редовно и усетих, че се влюбвам в него. Ангел беше внимателен и не бързаше с нищо. Не ме вкара веднага в леглото, а изчакваше подходящия момент. Дори ми се стори, че изчакваше твърде дълго време. Аз вече копнеех за ласките му.

Когато му намекнах, той като че ли леко се отдръпна от мен. Все се намираше нещо, което ни пречеше да останем насаме. След нашите срещи той се прибираше при родителите си, обсипваше ме с целувки и…дотам. А аз исках вече да правим любов. Така минаха цели 5 месеца.

Една вечер Ангел ме покани в тях – родителите му не бяха вкъщи. Наконтих се на макс и с трепетна радост тръгнах към тях. Пихме вино, прегръщахме се. Очаквах, че той ще ме сграбчи и ще ме понесе към спалната си. Но той не бързаше, искаше да си говорим до късно. Тогава аз рязко загасих лампата – реших да рискувам. Приближих се до него и започнах да го събличам. Той леко се сепна, но се остави в моите ръце.

Отдадохме се на любов, но ми се стори леко скован и притеснен. Не беше нещо особено, след края той ме целуна, пожела ми лека нощ и заспа. Аз не можах да заспя веднага и се чудех какво н е наред. Чувствах се леко разочарована. В крайна сметка това беше първата ни интимна нощ заедно. На сутринта поисках да го направим отново, но Ангел ме отряза с мотива, че е сънен. Трябвало да ходи на работа и не искал да се преуморява.

От този ден вижданията ни станаха по-редки. Той изглежда нямаше особено желание да се види с мен. Зададох си логичният въпрос – да не би да си има друга? Твърдеше, че ме обича, когато се виждахме, но дотам. Реших отново да действам направо и го попитах има ли някаква причина да не иска да спи с мен. Той ми отговори, че винаги много бързам.

Аз страшно се ядосах и му казах, че за половин година сме спали един път. Казах му, че е егоист и мисли само за себе си, че и аз имам нужди и желания. Той се скара с мен, обвини ме, че го тормозя. Тогава спряхме да се виждаме. Някак си ми олекна и ми беше по-добре така. От познати разбрах, че Ангел си няма жена, но му харесва да си живее спокойно. Дори не ме потърси през това време! А твърдеше, че ме обича.

Какво ли не ми мина през акъла – чудех се дали не харесва същия пол. Но един негов приятел каза, че той си е такъв от малък – затворен в себе си, вглъбен в работата си, а когато има връзка с някоя жена, тя траела по около половин година. Сега си имам нов приятел – Жоро. Вече почти забравих Ангел, когато една вечер, когато бяхме с Жоро не го засякохме случайно.

Той ме видя и ми каза, че съм предателка и че съм съсипала сърцето му. Бях като гръмната – такова егоистично изказване не очаквах. Тогава се намеси Жоро и му каза, да си гледа пътя и че няма място в моя живот. Помислих си, че Ангел ще му налети или ще му се развика, но вместо това той се примири и кимна, че е прав. Подви опашка и си тръгна. Уплаших се не на шега, да не би Ангел да направи някоя глупост. Но след няколко дни разбрах, че вече си е намерил нова изгора – т.е. бързо ме е забравил. Горката жена – сигурно и нея ще я размотава половин година.

Щастлива съм с Жоро, защото знае как да ме защитава и е много мил и нежен. А на мъже като Ангел ще кажа, че трябва сериозно да преосмислят нещата от живота.

От Сани

Next Post

Тежи ми много, че не можах да спася татко

Не можах да спася татко от неговия порок алкохола. Като дете с нетърпение очаквах часовете, в които алкохолът отсъстваше у […]