Бившата ми снаха си живее живота с любовник, а синът ми получи инсулт

СПОДЕЛЕТЕ

Моля ви предварително да ми простите писмото, никога не съм се оплаквала пред никого, но съм в безизходица и не знам какво да правя. Преди няколко месеца синът ми получи инсулт. Причината за това заболяване беше разводът със съпругата му.

Когато се ожени, Георги изтегли голям кредит, с който купи кола и апартамент. С времето обаче му стана трудно да плаща вноските и се наложи да започне работа в чужбина. В негово отсъствие снахата си намерила друг, изпразнила жилището, а колата подарила на любовника си. После изтеглила всички пари от общата им банкова сметка, включително и заплатата на сина ми.

След развода бившата ми снаха се събра с любовника си. Двамата живеят в охолство, но Георги е много зле. Трябваше сам да изплаща кредита и тъй като нямаше финансова възможност, съдия изпълнител наложи възбрана върху апартамента. От притеснение синът ми получи инсулт и днес няма пари дори да си купува лекарствата. Едва оцеляваме с моята пенсия, а неотдавна ни спряха тока за неплатени сметки. Георги се е блъскал цял живот, сам е постигнал всичко, но ето че сега е болен и депресиран.

Даже и да пребори болестта, кой ще го вземе на работа? Наталия (бившата му съпруга) и любовникът й унищожиха детето ми. Тя никога не е работила, обожава парите и обича да лежи на чужд гръб. Кажете ми, уважаеми читатели, как да продължим да живеем, когато нямаме пари и за лекарства?

Ако поне до Георги имаше някоя любяща жена, която да го подкрепя, помага и успокоява, той със сигурност би се справил с тежкия период. Аз съм на 70 години и сълзи не ми останаха да оплаквам нелепата участ на милото ми дете.

От Марийка

Next Post

Толкова ме боли от изневярата на бившия, че му желая... да умре

С бившия ми съпруг бяхме заедно 12 години и през по-голямата част от брака ми се чувствах наистина щастлива жена. […]