Бившата на мъжа ми изкрещя зловещо: „Пукни, долна твар“

СПОДЕЛЕТЕ

Омъжена съм от десет години. На пръв поглед семейството ми изглежда стабилно, но преди три години научих, че съпругът ми има любовница, с която на практика почти е живял.

Аз пътувам често в чужбина и докато съм отсъствала, мъжът ми се е преместил в дома на любовницата си, разказва читателка на „Лична драма“. Както узнах по-късно, двамата са колеги, но работят в различни офиси.

Много боли, когато разбереш, че любимият ти човек ти изневерява. Дълго мислих как да постъпя и накрая реших да му простя. Естествено му поставих условие – или избира семейството си, или се развеждаме. Той избра нас. Месецът мина сравнително спокойно, въпреки че не можах веднага да се успокоя и при всеки удобен случай му напомнях грешката.

Една вечер, когато се прибирах от работа, някаква жена се нахвърли отгоре ми с крясъци: „Пукни, долна твар.“ В следващия миг усетих, че нещо залива лицето ми. В страха си помислих, че е киселина, но за мой късмет се оказа просто вода.

Обадих се на мъжа си и му разказах какво се случи. Когато му описах подробно жената, той разпозна бившата си любовница и строго каза, че в никакъв случай не трябва да се обаждам в полицията. Не знам защо, но се съгласих.

Същата вечер съпругът ми ми обясни, че тя не можела да се примири с раздялата им, причаквала го пред офиса, заплашвайки да се самоубие. Щял да се опита да я вразуми, но трябвало да простя на нещастната жена, защото не била с ума си.

Слушах го и не вярвах на ушите си. Как можа да постъпи толкова безотговорно, влюбвайки се в неадекватна психопатка? Оттук насетне се озовах в някакъв кошмар. Непрекъснато виждах въпросната особа да дебне близо до работа ми. После някой наряза гумите на колата ми, а дни преди Коледа запалиха вилата ни.

След обстойна проверка, полицията установи, че става въпрос за умишлен палеж. Мъжът ми не вярва, че всичките злини идват от бившата му любовница. Мразя го заради това, което ни причини. Той застраши брака и семейството ни, а аз съм безсилна да се справя с тази луда жена.

Next Post

Свекървата ми е златна, мъжът ми: Ти се омъжи за мама, не за мене

Свекървата ми е златна. „Ти се омъжи за мама, не за мене“ – обича често да се оплаква полу на […]