Вечното: Мъжът ми пие и ме бие, но търпя заради децата

СПОДЕЛЕТЕ

С Алекс се влюбихме като студенти и няколко месеца по-късно той ми предложи брак. Щастлива, че ще стана съпруга на любимия човек, приех предложението му, без да се замисля. В края на трети курс непланирана бременност ме принуди да напусна университета.

Новината, че ще става баща донесе невероятна радост на съпруга ми, но за съжаление, в един момент семейната ни хармония започна да се разпада като кула от карти. Всичко започна с раждането на сина ми. Заради непрекъснатия му плач, Алекс не можеше да се наспива. Отиваше на работа в лошо настроение и се прибираше още по-ядосан. Отбягваше ме, не обръщаше внимание на сина ни и с времето веднъж седмично си идваше у дома пиян. Скоро разбрах, че ми изневерява. Същата вечер той си дойде пиян и без да каже дума, си легна да спи.

На сутринта, когато му поисках обяснение за странното поведение, мъжът ми се разкрещя като луд: “ Аз съм възрастен човек и ще правя каквото си поискам! Ако не ти харесва, можеш да си тръгнеш веднага.“ От дума на дума спорът ни се разрасна в скандал и към стената полетяха чаши и чинии.

Неочаквано Алекс се нахвърли върху мен и започна да ме удря с юмруци по цялото тяло. После спокойно отиде на работа, а аз останах да лежа на пода в кухнята, ридаейки с глас. Подобни сцени се повтаряха почти всяка седмица, когато съпругът ми се прибираше пиян. Вече не виждах нищо от него, освен шамари и ритници. Няколко месеца по-късно разбрах, че очаквам второ дете, но и това не го спря да ме пребива зверски. Страхувах се, че бебето ми никога няма да се появи на бял свят …

Един ден Алекс каза, че иска да си поговорим. Съпругът ми заяви, че заради децата е готов да продължи да живее с мен, ала за любов и дума не може да става. “ Пред хората ще бъдем примерно семейство, а вкъщи ще сме като съквартиранти.“ – грубо и хладно завърши разговора ни той.

Измина година. Мъжът ми продължава да скита с чужди жени, пие и ме бие. Любовта ми към него отдавна си отиде и на нейно място се настани омразата и отвращението. Искам да напусна този тиранин, но няма къде да отида. Не работя и се страхувам, че съдът ще му даде родителските права. Само заради тях, моите мили деца, живея с това чудовище.

От Буба

Next Post

Позволих на чудовищния си свекър да разбие живота ми

Знаете ли, винаги съм мечтала за голямо семейство и деца. За съжаление мечтите ми не се сбъднаха. Отскоро започнах на […]