Вижте изповедта на 8-годишно момиче, което е било изнасилено от баща си

СПОДЕЛЕТЕ

Момичето с ангелско лице, спокойно стиска детските играчки в ръцете си, и без много драма и сълзи, започва да разказва какво се се случило.

– Една нощ баща ми ме събуди и отведе в банята. Съблече ме и ме вдигна на ръце. Не ме биеше, само ми каза, че ще ми купи най-красивата кукла ако мълча и ако съм добра. Казах му, че това, което ми прави не е хубаво, но той ми каза, че между бащите и дъщерите е нормално. Караше ме да го целувам, но аз не исках. Когато ме заболя, започнах да плача и моля да спре. Имаше малко кръв, а той ме накара да я изчистя. Избързах я с чаршаф, защото нямаше кърпа, а на следващия ден майка ми ме попита какво е това. Казах, че не знам.

Друг път, докато ме караше през Неготин, паркира колата, и ме извади навън и отново направи същото. Плаках, но не спря. Отново ми обеща играчка, но никога не ми ги купи – разказва момичето.

Майка й, която е румънски гражданин, казва, че след случая с чаршафа, забелязала, че нещо подозрително се случва. Забелязала, че нейният съпруг е необичайно близък и интимен с дъщеря им. Въпреки това, след завръщането си от Неготин, когато по бельото на момичето забелязала съмнителни следи, знаела, че нещо се случва. Дълго разговаряла с дъщеря си, която първоначално е искала да скрие, но след като майка й обещала, че нищо няма да се случи й признала всичко.

– Бях в шок. Не знаех какво да направя. Аз съм с румънско гражданство, а ние нямаме брак и наистина се страхувах. Едва посрещнах новия ден и веднага заведох дъщеря ми в полицията. От тогава не съм го виждала и не искам да го видя, знам, че са го арестували, докато ние бяхме на лекар. За щастие не е вярно, че нейната матка е повредена и че няма да може да има деца. Лекарите ми казаха, че има малки и по-леки външни наранявания. Аз просто се надявам, че всичко това ще го забрави, и че няма да има никакви психически последствия – разказва Ф.А., майка на изнасиленото момиче.

Next Post

Открих, че любимият ми си има профил в сайт за запознанства

Случвало ли ти се е да си щастливо омъжена или да имаш дълга връзка и в следващия момент да разбереш, […]