Врачка ме прокле да не зачена!

СПОДЕЛЕТЕ

Казвам се Живка и съм на 34 години. С мъжа ми вече повече от десет години се опитваме да се сдобием с дете. Забременях преди сватбата, но пометнах един ден след венчавката.

Консултирала съм се и с най-големите светила в бранша, но така и не успях да зачена. Вече съм си внушила, че за всичко е виновна една циганка, която ме изнудваше да ми гледа. Всеки ден идваше във фризьорския ми салон и просеше пари. Тъй като не вярвам, че притежава дарба, а и се страхувам от шарлатанки, всеки път й казвах да си ходи.

Последния път толкова ме ядоса, че бях по-груба от обикновено. Тогава смуглата “врачка” ме прокле никога да не зачена и никога да не гушна рожба в скута си. Много се разстроих. Сякаш беше разбрала какво ме мъчи и искаше да ме засегне там, където най-много боли. Колкото повече време минаваше, толкова повече си внушавах, че циганката е виновна за нещастията ми.

По ирония на съдбата веднъж срещнах друга ромка, която също настояваше да ми гледа. Беше ми много тъпо и се съгласих, за да се разсея. Ромката ми каза, че имам проклятие и ако не го разваля, никога няма да имам дете. И нея изгоних. Писна ми вече.

Здравият ми разум ме държи на повърхността, иначе да съм се втурнала по врачки и баячки и да пръскам пари за глупости, в които не вярвам.

И все пак дали е възможно две, три случайни думи да ми повлияят така? Толкова съм объркана.

От Живка С.

Next Post

Не мога да лъжа и мамя - това ми е проблема...

Не мога да лъжа и мамя и това е проблем. Да. Искам да съм и аз от тази порода …дето […]