Връзка с ревнивец – това не е живот!

СПОДЕЛЕТЕ

Връзка с ревнивец не си е работа. Поставена съм пред много сложна ситуация. Връзка от 1 година, която в началото не даваше признаци че имам до себе си ужасно ревнив мъж. Допуснах голяма грешка, че му дадох паролата за фейзбука си, нямам какво да крия.

Не предполагах, че ще блокира и изтърка всички мъже колеги, съученици, познати. Да не лайкват, коментират камо ли пък да ми пишат едно здравей как си? . На фона на една случка споделена от мен за колега, който работи с жена си и пак задява чуждите жени се отключи или може би показа истинското си лице. От тогава живота ми стана ад.

Не мога да работя, защото бил разбрал, че бившия работи там, нямам никакъв досег до този човек. В кафетата, незнайно как си представя че оглеждам мъжете. Всеки мъж се превърна в заплаха за него. За първи път отивам на гости в неговия дом, да се запознаем, идеше ми да си тръгна (чувайки поредната измислена фантасмагория от него, че се чувало от долния етаж как дюшамето скърцало, незнайно какво ли сме били правили с зета).

Аз щях да живея там в една единствена стайчка за нас това прави общо 6 човека. Няма баня, няма тоалетна. Със странни разбирания да си до родителите и сестра му, защото трябва да им помага. Поопознах родителите му, направи ми странно впечатление, че майка му не излиза никъде (най много до магазина и обратно) Дори като семейство когато отиват на гости на роднини, не я взимат с тях жената си стои вкъщи. Странно, много странно.

Споделете мнение, моля! Дали не се корени от детството му нещо. Просто да бягам надалеч от него. Отговор: Имейте предвид, че ревността убива любовта. Рано или късно, ако ревността стане като болест, нещата може да излязат извън контрол.

Причините може би са в детството, а може би е травма от минала връзка. Най-добре е да изясните вашите чувства и дали можете да преглътнете подобен компромис. А ако ревността му е основателна, тогава е добре да се замислите дали вината не е във вас.

От Ели

Next Post

Трогателно! Брат и сестра се откриха след 50 години

Брат и сестра от Ирландия се срещнаха за пръв път 50 години, след като били захвърлени като бебета от биологичната […]