Всички мъже ли изневеряват на съпругите си?!

СПОДЕЛЕТЕ

Омъжена съм от три години. След сватбата забременях, но бременността ми беше сложна и мъчителна. Почти девет месеца прекарах на легло и ако не беше подкрепата на съпруга ми, трудно бих се справила психически и физически.

Днес синът ми е на три години, а аз отново очаквам дете. Лекарите казаха, че ще е момиче, което силно разстрои половинката ми. Според него истинските мъже правят само момчета. С Красимир, съпруга ми, живеем в апартамента, който родителите ми ни подариха като сватбен подарък. Миналия месец заминах с майка си и сина си на почивка. Мама е лекар, затова съм спокойна, когато тя е с мен. Красимир не пожела да дойде с нас. Оправда се, че има служебни ангажименти, които го възпрепятстват да пътува.

Но преди дни сестра ми ми звънна по телефона, а от гласа й усетих, че е много притеснена. Съвсем накратко ми каза, че е намерила непознато момиче у дома. Съпругът ми се оправдал, че това е негова близка роднина, но тя отказала да слуша идиотските му оправдания. Малко по-късно си помислила, че може би е избързала и си е създала погрешни изводи, затова се обадила на обща приятелка, с която споделила подозренията си.

Оказало се, че приятелката ми отдавна знае, че Красимир си има любовница, но се е страхувала да ми признае, защото съм бременна. Видяла ги в ресторанта, целували се публично, без да им пука за мнението на околните. Приятелката ми не издържала: приближила се до тях и поискала обяснение от мъжа ми за непристойното му поведение. Със спокоен глас, той й казал да си мълчи, за да не унищожи брака ни.

Оттогава не съм на себе си. Здравословното ми състояние се влоши и мама ме предупреди, че ако продължавам така, има опасност да загубя дебето. На моменти ме връхлитат ужасни мисли, но не искам да оставя сина си сирак. Той е моят лъч светлина. Когато разбра, че съм научила истина, Красимир дойде при мен и ми поиска прошка.

Според него аз също имам вина, защото вечно лежа в болницата, а той не бил от желязо… Родителите ми ме съветват, че всичко се случва в живота и не трябва да разбивам семейството си заради една изневяра. Мама ми каза, че баща й също не е бил светец, но въпреки това е имала щастливо детство. По дяволите, всички мъже ли изневеряват на съпругите си? Как да спася семейството си? Ще имам ли сили да простя коварната измяна на половинката си?

От М. Ф.

Next Post

Убиецът на дъщеря ми в съда: Един ден ще бъда свободен...

„Аз убих дъщеря ви“ – спокойният глас на зет ми ме събуди в 7 часа с ужасната новина. Но всичко […]