Дали сгреших, когато реших да се омъжа за възрастен мъж?

СПОДЕЛЕТЕ

Когато със съпруга ми се оженихме, аз бях на 26, а той на 47. Заедно сме вече 10 години и от брака си имаме момче. Преди да станем семейство, разликата във възрастта ни не ме притесняваше. Бях доволна от избора си: Стефан изглеждаше красив, разумен и надежден.

Докато връстниците ми се чудеха в кой клуб да се забавляват, той работеше усилено и задоволяваше всички наши нужди. Прекарваме много време заедно, тъй като след работа мъжът ми бързаше да се прибере, за да обърне повече внимание на мен и сина ни.

Аз съм първата му съпруга, преди да се запознаем Стефан е имал няколко връзки, от които е останал разочарован. Какво повече можех да искам: сериозен и любвеобилен партньор, без минало и ангажименти. Перфектният мъж!

Но напоследък започнах да изпитвам известни колебания. Близките ми не очакваха, че между мен и избраника ми ще има толкова голяма разлика във възрастта и още не одобряват избора ми. С времето все повече се заглеждам в мъжа си и си мисля: какво ще стане след 10-20 години? Ще успее ли за бъдеще Стефан да запази добрия си външен вид и настроение?

Повечето ми приятелки се омъжиха за млади и активни мъже, излизат заедно на заведение, а аз си стоя у дома като пенсионерка. Може би възгледите на роднините ми и общественото мнение променят неусетно чувствата, които изпитвам към съпруга си? Ще се радвам на всякакви съвети.

От Гери

Next Post

Как можах да изгубя здравия си разум?!

Реших, че трябва да споделя историята си по няколко причини:опитвам се да запазя разума си, но не знам дали ще […]