Доскоро бях идеалната домакиня, сега съм само един излишен товар

СПОДЕЛЕТЕ

Изминаха четири години, откакто Запрян влезе в живота ми. С течение на времето се събрахме да живеем заедно, а шест месеца по-късно подписахме официално брак. Съпругът ми винаги е твърдял, че аз съм жената, с която иска да остарее.

Освен че се възхищаваше на кулинарните ми умения, той ми забрани да работя, за да мога изцяло да се посветя на комфорта и уюта у дома. Послушах го и по негово нареждане се превърнах в типичната образцова домакиня. Запрян често водеше гости вкъщи и всички оставаха доволни от гостоприемството ми.

За съжаление преди няколко месеца ситуацията се промени. Мъжът ми получи предложение за работа в чужбина и оттогава стана мълчалив и мрачен. Скоро след това директно ми заяви, че не вижда бъдеще с мен. Според него щом емигрирал, щял да има нужда от реална подкрепа, тъй като преместването и адаптирането в друга държава изисква много усилия, а аз съм нямала социални умения.

Изявлението му ужасно ме обиди и шокира. На другата сутрин, когато се събудих, видях, че си е събрал багажа. Тръгнал си е без дори да се сбогуваме.

Преди няколко дни ми се обади адвокатът му, за да обсъдим подробностите покрай развода. Все още не мога да повярвам, че всичко това ми се случва. Доскоро бях образцова домакиня и любима съпруга, а сега съм нищо повече от излишен товар.

От Анета

Next Post

На 45 разбих семейството си заради друг мъж

Разбих семейството си заради друг мъж. Аз съм на 45 години, с уж успяла кариера, имам всичко. Но си разбих […]