Достойно за възхищение! Майка осиновява 4 момичета

СПОДЕЛЕТЕ

Майка осиновява 4 момичета, въпреки, че си има свои деца. Малко хора са способни на подобна стъпка, но тя го направи. Казват, че няма чужди деца, но не всеки може да се нагърби с отговорността да отглежда приемно дете. Осиновяването е труден процес, като не всеки човек е готов на подобна стъпка. Решението за това се взима много трудно, но винаги е добре, когато децата имат близък човек до себе си.

Лара Руфино преживяла страшно изпитание и станала истинска майка героиня. След смъртта на нейната приятелка тя взела в своето семейство четирите й дъщери – и то при положение, че вече имала две свои деца! Сега в семейство Руфино имат шест дъщери и всички те се разбират отлично заедно.

Лаура Руфино и Елизабет Даймънд са приятелки от училище Елизабет научила за страшната диагноза през 2014 година: на самотната майка открили последен стадий на рак на главния мозък. Нямало надежда да бъде спасена жената, както и да намери настойник за четирите си дъщери.

Сериозният разговор между приятелките се състоял, когато Елизабет почувствала рязко неразположение. Лора обещала, че никога няма да остави момичетата. Днес малките Даймънд живеят с новите сиродители Лаура и Рико и още две сестрички. Семейството се увеличило двойно, но по думите на Руфино това има донесло много повече радост, отколкото проблеми.

Днес работи благотворителен фонд в помощ на семейство Руфино. Фондът успял да събере $87,000. За тези пари трябва да се построят гараж и две спални, за да имат момичетата нормални условия за живот. Освен това са необходими пари за издръжка на момичетата и тяхното образование.

Важно е приемното семейство изобщо да не се страхува от трудностите. Те знаят със сигурност, че най-важното нещо в живота е любовта и взаимопомощта. Когато пораснат големи, децата винаги ще бъдат благодарни на майката, която ги приюти под крилото си и ще оценят нейната подкрепа и помощ.

Next Post

Мога ли да бъда самотна майка на 45 години?

Здравейте. Казвам се Мила, разведена, на 45 години. Майка съм на две прекрасни деца: син и дъщеря. Синът ми живее […]