Драмата ми след развода: Влюбена съм в двама

СПОДЕЛЕТЕ

Влюбена съм отново, но този път не е само един мъж. Наскоро претърпях тежък развод. Осъзнах, че мъжът ми ме е мамил още преди сватбата, която беше преди три години.

Добре, че нямам деца от него. Оказа се истински лъжец и слабохарактерен нещастник. Не искаше ми да ми дава развод, въпреки, че си имаше любовница. Не искаше да се разделя от комфортния ни апартамент, който беше на мое име. Страшен жалкар. Но успях да се отърва от него, като ми трябваше доста време и заплахи за дела. Сега в живота ми има страхотна дилема.

Преди време се запознах с Мартин. Всичко стана съвсем постепенно. Оказа се, че сме съученици от началното училище, той се веднага ме позна и ми каза, че бил влюбен в мен още от втори клас. Аз нямах същите чувства, но постепенно с всеки изминал ден започвах да хлътвам в него. Започнахме да живеем заедно и да споделяме добро и лошо. Замечтах за брак и деца. Но, винаги има едно НО, което разваля нещата. На Мартин му се наложи да замине за дълга командировка в чужбина.

Щеше да отсъства два месеца. Продължихме да си чатим и да се чуваме и гледаме на видео разговори. Любовта ни беше все така силна. Аз реших да отида на море с една моя приятелка, а Мартин нямаше нищо против. И там се случи нещо съвсем неочаквано. Излизайки от морето, без да искам се блъснах в някакъв мъж. извиних му се смутено, а той ми се усмихна и каза, че за да изкупя вината си не е лошо да ме почерпи едно питие в бара.

Аз обаче побързах да се отдалеча. Но с това нещата не приключиха. Вечерта бяхме седнали на китно ресторантче с моята приятелка. Току що се бяха чула с Мартин и той много ме ядоса, защото ми каза, че му удължават командировката още два месеца. Изпих повечко вино след това и се отпуснах. Дръпнах стола назад по-рязко и ударих стола на седящия зад мен човек.

Обърнах се да му се извиня и видях същия човек от плажа. Той много се смя, както и ние, след което той и неговият приятел ни поканиха да изпием по още нещо на тяхната маса. Неусетно бях изпила доволно количество вино. Компанията на Иван – така се казваше непознатия ми беше изключително приятна.

Разбрах, че знае какво иска от живота, че е предприемчив и обича да пътува и да работи дистанционно – нещо, за което винаги съм си мечтала. Неусетно се бях приближила до него и вдъхвах уханието му. Сепнах се, защото се сетих за Мартин. Побързах да стана и се извиних, че вече трябва да се прибирам. Иван настоя да ме изпрати, но аз твърдо отказах.

Прибрах се със смесени чувства -аз обичах Мартин, но имаше нещо в Иван, което много ме привличаше. Почти не можах да спя. На другия ден на плажа отново срещнах Иван. Той ми сподели, че цяла нощ бил мислил за мен. Изчервих се и тогава му казах, че всъщност си имам сериозен приятел, преживяла съм развод и не е честно да изпитвам чувства към друг. Той реагира съвсем спокойно и каза, че ще се бори за мен. Не очаквах такава реакция.

Вечерта отново ги засякохме в едно заведение и този път Иван директно ми направи среща – 2.00 на кея. След което стана от масата и си тръгна. Започнах да се колебая – дали да отида или не. Мартин ми се обади и ме попита какво ми е – на видеовръзката съм изглеждала уморена и омислена. Казах му, че просто не съм спала добре. Когато стана 1.30 часа, бях сигурна, е няма да отида на срещата. Но 10 минути по-късно краката сами ме водеха натам.

След като се разходихме о поговорихме, отидохме на приятно барче, където пихме. Вече започваше да се съмва, когато Иван ме целуно. За мое голяма учуда му отвърнах със страст. Повече не си казахме нищо, а просто тръгнахме към квартирата му, където правихме любов до премаляване. И така 5 дни поред. Продължих да лъжа Мартин, че изглеждам уморено, защото не си доспивам. Още имах чувства към него, при това силни, но бях лудо влюбена в Иван.

След два месеца Мартин се върна, а аз му бях изневерила поне 10 пъти с Иван. Правихме любов, но аз усетих, че мислите ми са другаде. Не знам как ще успия да му кажа всичко това, защото си представих как бившият ме мъж ме лъжеше по подобен начин.

Трябва да си го призная: влюбена съм в двама души, защото всеки има различен характер и чар. Не знам какво ще правя, но трябва да направя избор и то съвсем скоро.

От Мария

Next Post

Това не е нормално! Защо винаги привличам мъже психопати?!

Привличам мъже психопати, което не е нормално. В живота ми постоянно се появяват психари, с които не мога да живея […]