Жените, които вярват на „астроложки“…

СПОДЕЛЕТЕ

За втори път ми се случва толкова рязко да ме отрежат поради „астрологични“ причини въпреки наличието на поне малко взаимни симпатии.

Първия път преди 6 години една мацка, с която излизахме няколко пъти ми прати СМС да й кажа в колко часа съм роден. Въобще не се замислих защо (само спекулирах, че е нещо астрологично, но не ми пукаше) и понеже си знаех долу-горе часа й го пратих. И тя изведнъж взе да охладнява.

После си писахме и се оказа, че се консултирала с нейната „добра приятелка-астроложка“ и тя й казала, че съм бил крайно неподходящ за обвързване. Днес имах почти същата случка, отново „много добра приятелка, дето се интересува от астрология“ съветва момичето, с което излизах. Аз, съвсем забравил първата случка, й написах часа си на раждане във фейсбук чата. Какво става с тези жени?! По такива параметри ли си избират мъжете?!

Не е ли важно да има взаимна симпатия, разбиране, да се харесват хората?! Какви са тези хороскопски глупости?! Как двама човека, примерно братя близнаци, родени на една и съща дата и един и същи час имат различни характери?!

От Иво

Next Post

Търпя го, но не мога повече по този начин...

Търпя го, но не мога повече да живея по този начин. От известно време ме гложди въпроса – Доколко човек […]