Запомнете едно – ревнивите мъже никога не се променят!

СПОДЕЛЕТЕ

Откакто се помня, никога не съм била ревнувана от партньорите си. Вярвах, че любовта може да съществува и без това грозно чувство. За съжаление, когато се запознах с Андрей, разбрах, че греша.

В началото връзката ни потръгна чудесно, но след време приятелят ми започна да изпитва неконтролируема ревност. Нямах право да се бавя след работа или да седна на кафе с колежки. През няколко минути ми звънеше и непрекъснато питаше кога ще се прибера.

Въпреки това бях толкова влюбена в него, че приех предложението му да се оженим. През първите месеци от брака ни съпругът ми беше нежен и внимателен. Щастлива от промяната му, реших, че съм успяла да спечеля доверието му. Оказа се обаче, че отново греша. След като смених работното си място, ревността на Андрей се завърна удвоена.

За съвсем кратък период, той успя да се скара с всички мои приятели, колеги, дори и с родителите ми. Не ме слушаше какво говоря, просто крещеше и ме обвиняваше, че му изневерявам. Един ден гневът му стигна дотам, че вдигна ръка и ме удари. Това преля чашата на търпението ми.

Събрах си багажа и го напуснах. Андрей направи няколко опити да ме върне, но аз бях твърдо решена, че повече няма да живея в ада! Смятам, че никоя жена не заслужава подобна съдба.

От Алекс С.

Next Post

Преди 3 месеца имах рак от главата до петите, а сега съм здрав!

През 2016 г. Джо бе диагностициран с дребноклетъчен рак на белия дроб, преобръщайки плановете му с главата надолу, само два […]