Изневярата се наказва – рано или късно

СПОДЕЛЕТЕ

Изневярата се наказва. Това се случва рано или късно. Понякога изглежда странно, че двама души, които са се обичали извенъж може да започнат да се мразят. Но животът е променлив и изненади се случват доста често. Така е и в тази необикновена история, разказана ни от тази стара баба. За нея отмъщението е сладка работа, но тази 94-годишна баба от Лос Анджелис надмина всички върхове.

Никой не е предполагал каква хитринка ще измисли тя. Може и да ви е забавно, но на горката Дорис никак не й е било до смях. Дорис сподели с внуците си история за мъж неверник, която след миналите години изглежда много забавна. Но в младостта ѝ на жената въобще не ѝ било до смях.

Когато Дорис била младо момиче, тя разбрала, че съпругът ѝ изневерява. Не желаейки да превръща това в трагедия, тя скроила план, как да отмъсти за разбитото си сърце. Дорис научила коя спи с мъжа й и дори станала приятелка с жената. След това тя поканила любовницата на мъжа си в бар и я напила до козирката.

“След това ѝ казах: Трябва да хапнем нещо, ела у дома. Тя беше толкова пияна. Заби си лицето директно в храната и така си остана да лежи. Тогава аз звъннах на мъжа си и му казах, да дойде и да си вземе жената, че лицето ѝ е заседнало в салатата”, разказва Дорис.

Разказът на Дорис е заснет от внук й, който едва повярвал на чутото. Той дори нарекъл баба си дивачка. Дорис обаче не се обижда, дори напротив. “На мен много ми хареса”, казала тя в отговор. Благодарение на видеото бабата стана звезда в интернет. Внукът й създал профил в TikTok и “Инстаграм”, където сега жената споделя своите житейски мъдрости.

В коментарите последователите й отбелязват, че Дорис изглежда прекрасно за своите години. Да е жива и здрава и неска нейната история послужи за урок на когото трябва.

Next Post

Обидно! Свекървата ми удари силен шамар пред всички гости

Въпреки че всички се опитват да ме убедят да не обръщам внимание на свекървата и да съхраня семейството си заради […]