Имам връзка с женен мъж, но нещата забуксуваха

СПОДЕЛЕТЕ

Имам връзка с женен мъж, която буксува. Преди две години започнах работа в една фирма. Колегите ми бяха страхотни хора. Помагаха ми в началото докато навляза в работата, разбирахме се чудесно. Излизахме по кафета и вечери, споделяхме си много.

Неусетно започна привличане между мен и един от колегите ми. Знаех че е женен и с дете и исках да сме просто приятели, не съм искала да развалям семейства. Но започнахме да си споделяме много лични неща, да стоим по фейсбук и скайп до късно вечер и така започнахме връзка. Знаех че нещата с жена му не вървят от години, спят в различни стаи, не ходят никъде заедно и като цяло е нещастен. И така само след месец той се премести да живее при мен. Напусна жена си и детето и заживяхме заедно.

Заедно сме вече от една година. Само той работи в момента, аз нямам работа, но се справяме. Живеем под наем, разбираме се. Виждам, че доста често му е тъжно за детето, ходи да се виждат почти всяка седмица но в семейното им жилище, защото жена му не иска да пусне дъщеря им, а само пред нея да се виждат.

Говорили сме си доста пъти какво искаме от живота. Споделяла съм че искам семейство и дете. Той казва че уж също искал. Но повдигна ли темата за развод, ми казва, че не бил 100 процента готов и сигурен. Моля?????

Как така не бил сигурен, аз го разбирам че не е сигурен в мен. Че не е сигурен дали иска да прекара живота си с мен и да се раздели с жена си. А ми казва че не я обича и с или без мен няма да се върне при нея. Но действията му говорят друго. Една година заедно, живеем заедно, обичам го, той също казва че ме обича и иска да ми даде всичко,което искам…..но не го прави….

На един развод не може да се реши от толкова време. Защото и преди да е с мен, е казвал че е искал да се разведе, но в името на детето не го е направил,защото е била още прекалено малка.

В момента съм толкова объркана и разстроена. Наистина го обичам и прави всичко за нас, гледа да не ми липсва нищо и материално и внимание….Но ми тежи че не иска да се разведе, защото не бил 100 процента готов.

Губя ли си времето? Ще реши ли да се разведе някога или ще си живеем така, което мен не ме устройва? Дали ще е по-добре просто да си тръгна… всеки да поеме пътя си в живота. Може би той все пак ще се върне при жена си, ако мен ме няма…въпреки думите му.

Някой бил ли е в такава сложна ситуация?

Приемам всякакви мнения и критика.

Next Post

Търпя го, но не мога повече с този начин на живот

Търпя го, но не мога повече да живея по този начин. От известно време ме гложди въпроса – До колко […]