Когато любовта ти съсипе живота… още от рано

СПОДЕЛЕТЕ

Еми беше най-красивото момиче в училище. Както много други момчета, така и аз бях влюбен в нея до уши. Приятният й характер привличаше учители и ученици, затова Еми беше любимка на всички. Аз стоях на един чин с нея и имах възможност да се възхищавам на деликатния аромат на момина сълза.

Последната година в гимназията, красивата Еми се влюби в Светлин от съседната паралелка. По онова време той беше футболист и най-популярното момче сред всички съученици. Няма да скрия, че страшно му завиждах и мечтаех да се разделят.

Няколко месеца по-късно завършихме училище и всеки пое по своя път в живота. Аз се преместих във Варна и там продължих образованието си в Техническия университет. Изминаха дълги години и постепенно забравих за училищната си любов. Завърших университета и се ожених за моя състудентка.

Скоро ни се роди дете, купихме си къща, с една дума – изцяло бях ангажиран със семейни дела. Сам не очаквах това, но имах голям пробив в областта на цифровите технологии, което ме направи богат човек. Отворих си собствен бизнес, сложих си очила и на 32 години се обзаведох с „представителен“ корем.

Един ден се наложи да посетя родния си град по работа. Вървях по улицата, когато забелязах някаква жена да лежи на пътя. Очевидно беше много пияна. Опитах се да я вдигна от земята и поглеждайки я в лицето, осъзнах, че това е Еми. Тя не ме позна и с пиянска усмивка ми поиска пари за алкохол.

Бях толкова шокиран, че буквално избягах от нея. Вечерта майка ми ми разказа какво е довело бившата красавица до това плачевно състояние. Оказа се, че Светлин я зарязал дни преди сватбата.

От този момент животът на Еми рязко тръгнал надолу. Зарязала университетата и от мъка се пропила. След смъртта на родителите си продала апартамента им, а получените пари заминали по кръчмите. Сега била бездомна и живеела от чужда милостиня. Тази вечер моята крехка връзка с детството ми беше напълно прерязана.

Next Post

Как победих рака? Научих диагнозата на рождения си ден

Научих за диагнозата си точно на рождения ми ден, но всъщност всичко започна преди няколко месеца, когато случайно напипах бучка […]