Март, юли и септември най-късметлийски през новата година

СПОДЕЛЕТЕ

За всички 2020 беше трудна и объркана година, без особени перспективи и с много ограничения, затова е важно да имаме повече късмет през следващата 2021 г. Как може да привлечем късмета според експертите по фън-шуй?

Наред с традиционните талисмани за късмет като Трикраката жаба за пари, Пагодите и плитките с фън шуй монети, които се ползват независимо от годината, има и специфични сувенири, числа и посоки, които могат да ни донесат просперитет през 2021 – годината на Металния бик (Вол). Късметлийски символи през 2021 ще бъдат всички фън шуй сувенири с бик, вол, теленце.

Числата, които ще ни носят щастие, са 7, 9, 12, 21, 34, 42. Дните от месеца, на които ще имаме повече късмет от обичайния си, ще бъдат 5-ият, 9-ият, 17-ият и 29-ият, а месеците, в които ще ни върви най-много – март, юли и септември.

Цветовете, които експертите по фън шуй съветват да носим за добра енергия, са бяло, жълто и зелено. Ако решим у дома да сложим сувенир от изброените по-горе, той трябва задължително да бъде насочен на запад, северозапад и югозапад, за да активираме свойствата му.

За любителите на камъните, които ги използват за отключване на личната енергия, през 2021 г. най-магичните ще бъдат тези в зeлено, бяло и жълто.

Можете да избирате сред нефрит, авантюрин, унакит, флуорит, малахит, лунен камък, мраморен оникс, планински кристал, цитрин, жълт яспис и слънчев камък. От скъпоценните камъни най-силни ще бъдат изумрудът и топазът.

Next Post

Хванах дъщеря ми да спи с приятеля си, но след това…

Въпреки че не бях приятно изненадан, реших да седна с приятеля на дъщеря ми, да закусим заедно и да си […]