Месечината пълни празен портфейл на прозореца

СПОДЕЛЕТЕ

Интересна народна магия за привличане на пари издаде баба Рилка, родом от Самоковско. Възрастната жена разясни, че присъствието или отсъствието на финикийски знаци в джоба се определя до голяма степен от лунната енергия. Затова, когато месечината нараства, могат да се правят всякакви наричания за берекет в градината, но и за финансово благополучие.

„Луната е подходяща именно за това“, категорична е старицата.

Това, което тя посъветва, е три дни преди пълнолунието да се сложи под килима, по който всички в дома минават, една столевка. „Най-добре е да сложите най-голямата банкнота, която имате в къщата. Някои нарочно уедряват парите си, аз не мога да ви кажа кое е по-добре“, откровена е баячката.

След като престои на пода, банкнота се вади и се връща обратно в портфейла или на мястото, където човек си държи авоарите. Скоро след това се случвали събития, които наистина довеждали до повече приходи в семейния бюджет.

Другата магия, която може да се прави тия дни, пък третира негово величество портфейла. Ден преди пълнолунието той се вади абсолютно празен и се държи отворен на прозореца, така щото върху него да пада директно лунна светлина. После се изчаква да започне новолунието и ритуалът се повтаря, но с разликата, че на прозореца се поставя портфейл, но с пари.

Next Post

Родих дете от греховна любов, а животът ми потъна в хаос

Родих дете от студентската си любов. Така започва моя разказ. Когато бях на 21 г., се запознах с Камен. Тогава […]