Мога ли да бъда самотна майка на 45 години?

СПОДЕЛЕТЕ

Здравейте. Казвам се Мила, разведена, на 45 години. Майка съм на две прекрасни деца: син и дъщеря. Синът ми живее с приятелката си, а дъщеря ми неотдавна се омъжи. Чувствам се толкова самотна.

Наистина, децата често ме посещават, но това не е достатъчно, за да прогоня самотата. Неотдавна се запознах с много привлекателен мъж на моята възраст.

След няколко срещи, една вечер двамата станахме интимни. За съжаление от тази нощ той спря да ми се обажда. Преди месец разбрах, че съм забременяла от него.

Не го потърсих: малко вероятно е да иска да стане баща на това дете. Сега се намирам на кръстопът: да родя или не. От една страна разбирам, че е опасно да раждам на моите години. Осъзнавам, че бебето може да бъде болно, или изобщо да не мога да се справя с болезнените болки от раждането.

От друга страна аз съм толкова самотна, иска ми се отново да усетя вкуса на майчинството и да изпълня живота си с красиви моменти. След дълъг размисъл се обадих на дъщеря си.

Разказах й всичко и я помолих за съвет. А тя ме посъветва да направя аборт. Какво мислите вие: права ли е дъщеря ми?

От Мила

Next Post

Как изгубих брака си, но открих себе си...

Разпадането на брака е разрушително, но има надежда сред пепелта. Яснотата често идва като гръм от ясно небе. Това е […]