Най-много ме боли, че синовете ми са свидетели на жестоката война с баща им

СПОДЕЛЕТЕ

Омъжена съм от петнадесет години и имам двама сина, които са целият смисъл на живота ми. Историята на моя брак, за съжаление, е много банална. Омъжих се за първия мъж, в когото се влюбих. Някои от моите приятелки си намериха богати съпрузи, а аз, която бях отлична ученичка и активистка – по любов. Не се оплаквам, просто настоящите събития ме накараха да погледна на живота по различен начин.

С Иван се запознахме в университета. Няколко месеца след като се влюбихме един в друг, разбрах, че съм бременна. Щастливи от новината, решихме, че е време да се оженим. Първите години от брака ни преминаха в хармония и разбирателство, но когато за втори път забременях, съпругът ми си намери любовница.

Тогава превръзката от очите ми падна и осъзнах, че съм допуснала голяма грешка, омъжвайки се за него. Но къде да отида с две деца, а и колко семейства живеят по този начин. Обмислих добре ситуацията и се отказах да подавам молба за развод. Само заради невинните си деца, продължих да живея с мъжа, към който сърцето ми вече беше изстинало.

След раждането на втория ми син, искрено се надявах, че Иван ще прояви благоразумие и ще прекрати извънбрачната си връзка. Но, уви, надеждите ми се оказаха напразни. Днес децата ми са големи момчета. Старая се да ги възпитам правилно и да направя от тях достойни хора, които някой ден ще уважават жената до себе си.

Неотдавна съпругът ми подаде молба за развод. В крайна сметка любовницата му успя да разбие семейството ни. Всъщност очаквах този ден, затова не съм особено разстроена. Проблемът е в това, че бившият ми съпруг иска да отнеме почти цялото ни имущество.

Апартаментът в центъра на града, вилата и двете коли, му принадлежали по право. И сега двамата ни сина са свидетели на жестока война между родителите си. Надявах се, че ще се разведем като зрели хора. Какво стана с бащата, който даваше мило и драго за децата си? Готов е да ни изхвърли на улицата, за да могат с любовницата си да се настанят в моя дом. Как не прозрях по-рано, че зад благия му вид се крие истинско чудовище!?

От Клара

Next Post

Бившата ми снаха си живее живота с любовник, а синът ми получи инсулт

Моля ви предварително да ми простите писмото, никога не съм се оплаквала пред никого, но съм в безизходица и не […]