Нахалник! Съпругът ми иска да доведе любовницата си у дома

СПОДЕЛЕТЕ

Винаги съм вярвала, че със съпруга ми сме силно и сплотено семейство. Венци беше романтичен мъж, който често ми подаряваше цветя без причина, организираше ми романтични вечери, а аз от своя страна изпълнявах всичките му капризи. Ако споменеше, че му се хапва кекс, вече бърках тестото в кухнята.

Къщата ни беше подредена, дрехите – изпрани и изгладени, във всяка стая светеше от чистота. Но след раждането на сина ни всичко се промени. Съпругът ми искрено не разбираше как, седейки вкъщи по цял ден, не се справям с домакинската работа. А синът ни беше много неспокойно дете, нощем плачеше, през деня не слизаше от ръцете ми, затова колкото и да се стараех, не успявах да подредя къщата ни.

Недоволен от промяната, Венци все по-често започна да се оплаква. Въпреки че не ми помагаше с нищо, вечер не спираше да мърмори, че втори ден яде една и съща храна. Когато синът ни навърши годинка, забременях отново. Съпругът ми реагира доста студено на новината, че очакваме второ дете и с времето отношенията ни се влошиха дотам, че напълно се отчуждихме.

Неотдавна, година и половина след раждането на дъщеря ни, Венци се прибра от работа и директно ми заяви, че ще трябва да се изнеса от апартамента. Оказа се, че от дълго време е имал любовница и настояваше да я доведе в дома ни, а мен да изхвърли на улицата.

Сега се чудя как ще се справя сама с две деца. Не мога да кажа, че мъжът ми е лош баща, напротив – той е много нежен към тях и никога не им повишава тон. Но аз нямам къде да отида. Родителите ми са почитатели на алкохола, пушат в жилището, ругаят се, крещят, мръсно е; като цяло, не искам децата дори ден да прекарат в подобна обстановка.

Обмислям да ги оставя при баща им за известно време, докато си намеря подходяща работа и изкарам малко пари. Боли ме, че Венци ще доведе друга жена в апартамента, в който прекарахме толкова хубави мигове заедно. Още го обичам и се надявам някой ден да осъзнае колко голяма грешка допуска, избирайки любовницата си пред мен – законната му съпруга.

От Мая

Next Post

Бях вярна съпруга и примерна майка, но се оказа, че мъжът ми...

Когато преди години се омъжих за Л., вярвах, че ме очаква щастлив, страстен и безоблачен брак. Сега се радвам на […]