Невероятно! Осиновена жена откри майка си, с която… отдавна се познавали

СПОДЕЛЕТЕ

Осиновена жена успява да открие истинската си майка. Така започва тази интересна история. Една жена разбрала, че е осиновена. Била решена на всичко, за да открие биологичната си майка. За нейно голямо учудване се оказало, че двете отдавна се познават, работели заедно и дори не подозирали, че имат някаква генетична връзка.

Джени Томас от Рочестър е 40 годишна дама, която участва в предаването „Отдавна изгубено семейство“, съдействащо на хората да се видят с истинските си родители. Тя е шокирана, когато установява, че нейната колежка всъщност е истинската й майка.

Майката била свещеническа дъщеря. Бащата се дистанцирал от извънбрачната бременност на детето си. Нита нямала друг изход, освен да остави бебето за осиновяване. Дори не си помисляла, че когато мине време, ще се срещне лице в лице с дъщеря си. От шоуто успели да намерят майката и какво било учудването на Джени, когато разкрили, че двете се познават отдавна и работят заедно в болница в Рочестър.

През цялото време двете били в добри приятелски отношения, помагали си на работното място, шегували се. Екипът на предаването предстои да разкаже подробно историята на двете жени. Джени е смаяна от действието на съдбата, която ги събрала без да подозират.

Предаването предстои да бъде излъчено в почивните дни. Тежко е да разбереш, че още от раждането си е трябвало бъдеш отделен от семейството си. Логично е всяко едно дете да иска да намери истинските си родители и да разбере каква точно е била причината да бъде оставено при друго семейство. Въпросите са много, емоциите също. Факт е, че каквото трябва да се случи, се случва, независимо дали искаме или не.

Никой не може да избяга от съдбата или да я промени. Животът винаги може да ни поднесе своята приятна или не толкова приятна изненада. В случая историята е с щастлив край, защото истината винаги е по-добра от лъжата и заблудата.

Next Post

Игрите на съдбата: Младата блондинка постигна това, което искаше

Младата блондинка се казваше Тина. С нея се запознахме случайно. Това стана преди пет години, през една студена януарска вечер. […]