Осъзнах, че са ме използвали от много отдавна

СПОДЕЛЕТЕ

Катя е моя бивша съученичка от гимназията. Звънна ми в края на септември, да ме попита дали съм получила поканата за среща на випуска ни. Бяха изминали 20 години, откакто завършихме. През това време се случиха много неща в живота ми. Изкарах висше, омъжих се, след 2 г. се разведох, бях в чужбина.

С малки изключения почти не си спомнях физиономиите и имената на съучениците ми, единствено с Катя поддържах връзка и нямах намерение да ходя на срещата. Само че 2 седмици по-късно, с марков тъмносин костюм и бяла риза, престъпих прага на ресторанта. Както и очаквах, наоколо беше пълно с лица, които бегло си спомнях. Някои изглеждаха доста зле – напълнели, с побелели слепоочия. Е, имаше и по-запазени, но бяха малко. След като се здрависах с всеки един поотделно, ми се прииска да си тръгна. Умирах от скука и досада. Изпих на екс едно уиски, оставих 10 лева, взех си дамската чанта и без колебание станах. В този момент пред мен се изпречи красив мъж, стилно облечен и с широка усмивка попита: „Елена, ти ли си това?

Все си така красива и жизнена.“ Порой от комплименти се изсипаха от устата му. Напрегнато се опитвах да си припомня кой е този чаровен ласкател, но напразно. Няколко минути по-късно двамата стояхме един срещу друг на отрупаната маса и се заливахме от смях. Въпреки че все още нямах представа кой е този съученик, виждах в него шанс да прекарам една вълнуваща вечер. Отдавна не бях флиртувала и бях готова да приема предизвикателството. Давайки си вид, че знам с кого се веселя, отговарях на шегите му. След второто уиски установих, че освен красив, бившият ми съученик е остроумен, находчив и забавен. Разказваше ми пикантни истории от миналото, ухажваше ме, караше ме да се смея с глас. Той успя да ми замая главата и да ме накара да забравя къде се намирам. По някое време Катя дойде при нас, но с жест й дадох да разбере, че имам намерение да остана с него насаме. Тя ме погледна учудено, после се врътна и се изгуби в навалицата.

Към края на вечерта, когато повечето си тръгнаха и ресторантът започна да опустява, в ума ми се въртеше само една мисъл – искам този мъж. Откога не бях правила секс, а и усещах, че в леглото ще се представи добре. Той не ме разочарова и след по-малко от час двамата бяхме в хотелската стая. Поръчахме си бутилка шампанско, течен шоколад и няколко вида хапки. Нямах търпение да се слеем и като тигрица се нахвърлих върху него. С ръка на сърцето признавам, че беше вълшебна нощ. За толкова огън и страст на едно място не бях и сънувала. Нежните му длани сякаш и сега ме парят. Обхождаше с тях цялото ми тяло – от косата до краката.

А когато бях готова да свърша, без дори да е проникнал в мен, той хвана главата ми с ръце и ме спря. Каза, че искал да забавим края, за да ни е по-дълго време хубаво и на двамата. След минута продължи отново. Влезе веднъж в мен, но бързо излезе. Бях толкова възбудена, че нямах търпение да изригна, но той пак се спря. После ме целуна страстно зад ушите и точно когато ме бе довел до върха, се отдръпна. Позволи ми да усетя върха на удоволствието чак след час и половина. Не помня откога не бях получавала два оргазма един след друг.

На сутринта се събудих с лепкава от шампанското уста. Разтрих сънено очи и протегнах ръце към него. Мястото до мен беше празно. Така и не разбрах кога си е тръгнал. Докато си взимах душ, не спирах да се укорявам, че не го попитах кой точно е той. Можеше да се срещнем пак, поне за още един хубав секс.

Втората неприятна изненада дойде, когато на рецепцията ми връчиха сметката за стаята, плюс румсървиса. Не беше голяма, но мисълта, че този мъж ме изпързаля, ми остави горчив вкус. Ден по-късно Катя ми поднесе и третата изненада. Оказа се, че моят среднощен съблазнител е Стефко – шматката от съседния клас. По онова време той беше пълен пъпчив младеж, с очила и шини на зъбите, заради които аз често му се присмивах. И в най-лошите си кошмари не бих помислила, че с него може да се озовем голи в леглото. Идваше ми да потъна в земята от срам. Повече от сигурна бях, че го е направил умишлено, за да ми отмъсти за подигравките.

Макар че преживях най-вълнуващата си и страстна нощ, по-използвана никога не съм се чувствала.

От Елена

Next Post

Тъщата ме изгони, не млъкна през цялото време

Тъщата ме изгони, ама аз не страдах никак. Странно нещо са нашите съдби човешки! Ето и моята. Баща си не […]