Открих, че любимият ми си има профил в сайт за запознанства

СПОДЕЛЕТЕ

Случвало ли ти се е да си щастливо омъжена или да имаш дълга връзка и в следващия момент да разбереш, че мъжът ти ти изневерява с 10 години по-млада от теб? Е, на мен ми се случи. Може и да сте чували вече за Мери Бекман от Лас Вегас, която съди известен сайт за запознанства, защото мъжът, с когото се запознала там и изляза на среща, я наръгал 10 пъти и я ритнал в главата. Подобни случаи те успокояват, че последният тип, с когото се запозна в такъв сайт, е агънце.

И макар че случаят на Мери е доста драстичен, има и други неприятни истории. Ето я историята, която наша читателка сподели, но поиска да остане анонимна. Обвързаните да не ме занимават… Излизах с един мухльо цяла година. В един момент ме обича, в следващия „има нужда от пространство“. Пък аз търпях, защото бях скоро разведена и, честно казано, идиотка. После разбрах, че спял с други жени всеки път, когато ми казваше, че „има нужда от пространство“.

Беше връзка от разстояние и последния път, когато ми избяга, карах сама пет часа до вкъщи навръх Свети Валентин. Докато карах, се сетих за съвета на приятелка да си направя профил в сайт за запознанства. По някаква случайност трябваше да пиша материал за тия сайтове и реших да пробвам. Трябваше да се занимавам с нещо друго, за да приключа цялата тази история. Това беше по времето, когато още не се бях научила да се радвам на свободата да бъда необвързана. На следващия ден си направих профил в един сайта за запознанства. Тестовият период беше безплатен и можех да си скрия профила, докато оглеждам кандидатите, като се стараех да не мисля как може да оглеждат моя профил по същия начин.

Докато попълвах въпросника при регистрацията, реших, че е забавно някой да пита за мен, пък било то и сайт за запознанства. Намерих снимка от рождения ми ден, на която изглеждах добре и бях готова да изляза на лов. Алгоритъмът на сайта вече беше решил да ми предложи разни интересни хора, базирано на това какво харесвам. Понеже бях писала, че обичам да съм навън, ми предложи профилите на разни по потници, с бирени шкембета и липсващи зъби. На пета страница от предложенията видях снимката на един висок тип, който ми изглеждаше някак познат. Цъкнах на линка. И. Ето го.

Този, с когото излизах цяла година. Кретена има профил в сайт за запознанства. И откога? Господ знае. В профила му пишеше, че има две деца. Всъщност има пет. Беше посочил, че си търси гадже на 21-41 години. В този момент издивях. Може ли да прави такива неща? Вече бях уморена от шофирането предния ден, иначе щях да скоча в колата, да карам до тях пет часа и да му шибна един здрав, крещейки. Гледах го, докато беше болен. Гледах му всичките пет деца, все едно бяха мои. Вярвах му, а той не заслужава. Не съдих сайта, както Мери Бекман е наоравила, но реших да му го върна. Не толкова сладко отмъщение Ще го науча аз него! Понеже алгоритъмът на сайта ни беше отбелязал като съвпадения, ако си публикувам профила, той щеше да го види.

И точно така и направих. След 8 часа имах 236 прегледа на профила и 17 съобщения. Сега ми стана гадно по друга причина. Имах чувството, че тълпа непознати мъже ми надничат през прозореца на спалнята със свалени панталони. Малкият ми план за отмъщение се провали. Веднага си закрих профила.

Next Post

Най-тъжната история на едно момченце с трима братя и една сестра

Имам трима братя и една сестра. Родителите ми са искали братята и сестра ми, но по някаква причина не искаха […]