Падам си по по-млади от мен, това проблем ли е?!

СПОДЕЛЕТЕ

Падам си по по-млади от мен, но не смятам, че това е проблем. Така започва моя разказ. Станах на 35, но все още продължавам да си падам по по-малки мъже от мен. Последното ми гадже го пазих в тайна от приятелите си, защото малко ме беше срам. Не исках да говорят укорително зад гърба ни. Той беше едва на 19, а аз тогава на 33.

Приятелките около мен вече бяха омъжени за по-големи или колкото тях, но аз не споделях тяхното мнение. Опитах да имам връзка с малко по-голям от мен, но щях да умра от скука. Такъв улегнал мъж въобще не беше за мен. Аз имам нужда от развлечения, адреналин, приключения, изненади… Не смятам, че човек, който е преживял всички тези неща е способен да ми го поднесе. Повечето мъже над 40 вече искат да си гледат спокойствието – за тях да изпият една бира с приятел или да погледат мач им стига. Да, но на мен не ми стигаше. А и освен това просто си ме привличаха по-малките от мен.

Та в момента съм с 23-годишен мъж или както го наричат родителите ми – младеж, с когото се чувствам адски щастлива. Неговите родители никак не са очаровани от факта, но в крайна сметка решението си е негово. А той ме обича, цени ме и ме кара да се чувствам лудо. Приятелките ми най-после приеха тази моя странност, даже започнаха да ме подкрепят. Аз нямам нищо против да се оженим и да си имаме семейство, но проблемът ще е в родителите на приятеля ми. Надявам се този път връзката ни да е трайна и да продължим да сме все така лудо влюбени.

Търсила съм и професионално мнение от психолози дали това мое състояние е нормално, но всички са ми казвали, че човек не определя в кого ще се влюби. Дори са ме съветвали спокойно и открито да обясня чувствата си на родителите на приятеля си, за да няма интриги и недомлъвки.

Обнадеждена съм, защото техните ме поканиха на вечеря и проведохме културен разговор, на когото ги убеждавах, че имам сериозни намерения към техния син, както и той към мен. Видях, че баща му ме одобрява и е не се притеснява от разликата в годините. В крайна сметка те искат детето им да е щастливо, нали така? С моите родители проблеми нямам, те са наясно с всички мои странности и срещам подкрепа в тях. Преди седмица моят приятел ми предложи да се сгодим! Вече съм с пръстен и очаквам сватбата. Всички са въодушевени, вече никой не си мисли кой на колко е години. Готови сме да се забавляваме, да се обичаме и да си угаждаме. Пожелайте ми късмет!

От Сани

Next Post

Наглост! Любовницата му на колене ме молеше да не ги разделям

Преди време с мъжа ми се разделихме. Може да ви прозвучи странно, но поводът за неприятното събитие, беше болестта на […]