Паднах си по доста по-голям от мен мъж

СПОДЕЛЕТЕ

Аз съм Лина, и ще ви разкажа моята история. Когато бях само на 19 се запознах с братовчед на моя приятелка. Стана съвсем случайно – бяхме отишли на кафе с нея, а той просто се появи отнякъде и я видя. Дойде за малко на нашата маса и тогава сърцето ми се преобърна. Беше страхотен мъж – елегантен, умен, говореше увлекателно, усмихваше се чаровно.

Само след няколко минути усетих, че той ме привлича по странен начин. Когато той се запозна с мен, аз неволно се изчервих. Приятелката ми забеляза, че съм леко напрегната и реши да отклони разговора без мое участие. Но това още повече разпали любопитството в мен. От разговора разбрах, че братовчед й си има жена и дете на 7 години и че ще ходят някъде за уикенда. Как ми се прииска да отиде на този уикенд се мен! Отново се изчервих заради тези мисли и започнах да си гледам в телефона.

Може би братовчед й помисли, че ми е скучно и отново ми каза няколко думи. Не смеех да го погледна, само кимнах с глава. Когато той си тръгна, аз не можех да погледна приятелката си в очите. Беше ме срам какви мисли са ми в главата. Тя ми каза, че братовчед й се радва на щастлив брак и прекрасно дете. Дали ми се стори, че тя леко ме излъга, като ми каза точно това не знам. След като си тръгнах, не можех да спра да мисля за него- И съвсем не предполагах, че скоро ще се срещнем отново, при това само двамата. Съдбата е странно нещо и понякога всичко става непредвидено. Така беше и при мен. Две седмици по-късно аз реших да покарам колело в един парк. Само че по едно време усетих, че съм на капла – бях спукала гумата. Ядосах се и хвърлих колелото в тревата.

Това явно е направило впечатление на някого, защото чух някой да казва: “Млада госпожице, имате ли нужда от помощ?” И тогава видях тази усмивка, която ме плени! Това беше Марио – братовчеда на моята приятелка. Загубих ума и дума, но успях да кажа, че се спукала гумата. Марио каза, че ще ми помогне да довлачим колелото до един майстор, който ще я залепи. Благодарих му и започнахме да се разхождаме в парка. Той ми разказа повече за себе си и разбрах, че те са в лоши отношения със съпругата си. Причината била, че тя си намерила любовник преди години и той още не може да й прости. Аз пък му разказах за моя скромен опит с мъжете, не знаех защо го правя, но така го усещах. Той ме слушаше много внимателно. На възраст беше около 40-те, но много поддържан.

Ухаеше страхотно. Краката ми се подкосиха и след 30 минутната разходка усетих, че полудявам по него. Той определено знаеше как да предразположи даден човек, за да се отпусне максимално. С мъка виждах как идва края на парка и го помолих да поседнем за малко. Тогава направих нещо доста прибързано и неразумно. Докато седяхме на пейката, аз обхванах врата му и го целунах в устата. Той отначало беше изненадан, но определено мога да кажа, че отвърна на целувката му. После се сепна и каза, че това, което правим въобще не е редно. Станахме и отидохме да му залепят гумата.

През цялото време мълчахме и не смеехме да се погледнем. Когато дойде време да се разделим той каза: “Не си мисли, че не ми е харесало, проблемът е, че ми хареса”. Така ме остави с отворена уста. Сега не знам какво да правя. Очевидно е, че Марио изпитва нещо към мен, но все пак е семеен. Колебая се дали да го търся пак и се притеснявам да не си разваля приятелството с братовчедка му. Изобщо нагазих в дълбокото и не е ясно как ще свърши всичко това.

От Лина

Next Post

Той ме съсипа с презрителното си отношение

Когато се влюбих в Иво повярвах, че съм срещнала голямата любов в живота си. В началото той беше мил към […]