Преоткрих любовта с друга! Бракът ни е типичната глупост

СПОДЕЛЕТЕ

Преоткрих любовта, когато се запознах с друга жена. Така започва моята история. Въпреки че със съпругата ми сме на прага на развода, досега отлагах окончателната ни раздяла. Бракът ни е типичната глупост, която хората правят на младини. Беше ми удобно с нея – красива, умна, но студенокръвна.

По онова време мислех, че това е нормално поведение. Не се задълбочих особено, тъй като Димитрина можеше да задоволи всички мои нужди. Три години след като се оженихме, в живота ми влезе друга жена. Едва тогава разбрах какво е истинска любов. Когато бях с любимата, имах чувството, че летя в облаците. Всяка нейна въздишка и потрепване, ми действаше като електрошок.

Нямаше нищо общо с емоциите и чувствата, които бях изпитвал досега. Чак сам се чудех как е възможно да изпитвам такива неща. Не мога да дишам без нея, дори мисълта, че се налагаше да живея с нелюбимата си съпруга, е тежка и болезнена. Не можех повече да крия всичко това и реших да бъда честен с Димитрина, като открито й признах, че съм влюбен до полуда в друга.

От този ден животът ми се преобърна. Вярвах, че съпругата ми ще приеме ситуацията разумно, но тя обезумя.

Заплашва ме, че ще ми отнеме родителските права и че никога повече няма да видя дъщеря си. Иска да ме принуди насила да бъда с нея. Опасявам се, че някой ден наистина ще изпълни заплахите си. Имам приятел, който преди време се разведе с жена си.

След развода бившата му съпруга се омъжи за друг и двамата всячески възпрепятстват срещите с детето му. Страхувам се, че ме очаква същото. Какво да направя, имам чувства, които са по-силни дори и от мен. В крайна сметка исках да бъда честен с жена си, разкрих си душата пред нея, но тя не се интересува от сърдечните ми пориви. Любимата ми казва, че с времето всичко ще се нареди и се моля да е права.

Преди няколко дни събрах смелост и напуснах семейното ни жилище. На раздяла Димитрина ме заплаши, че ще виждам дъщеря си само чрез съда. Надявам се, че момичето ми знае колко го обичам и някога ще прости на баща си, че я напускам заради любимата жена.

От Светлан

Next Post

Не можах да простя предателството на жена ми... направи го с гаджето на дъщеря си

Не можах да простя предателството, което бившата ми съпруга успя да ми причини. Човек никога не знае кога нещастието ще […]