Преподобна Стойна лекува желанията от лист

СПОДЕЛЕТЕ

Преподобна Стойна, освен пророчица и велика лечителка, тя е още екстрасенс, медиум, гадателка и ясновидка. Десетки години след смъртта на феноменът хората получават от нея изцеление на телата и душите си.

На много места у нас я наричат духовната майка на Ванга. За нея пророчицата от Рупите е казвала често: „Три пъти по-силна от мен е Стойна, да знаете, да помните”.

Всеки, стъпил в храма й в Златолист може да усети магнетичното въздействие на това място. Първото, което привлича посетителите е мраморната плоча с двуглавия орел. Тя е разположена в средата на храма, непосредствено под купола му. Тя е донесена от Цариград и според поверието зарежда с биоенергия. Но трябва да се знае следния ритуал.

За да се изпълни желанието ти, на плочата се стъпва боса, без обувки.И изричате наум за какво си мечтаете. Има още чудодейни место в църквата на преподобна Стойна, които изпълняват желания. Това е пред сребърният кръст, подарен на пророчицата от владика, за да помага на хората.

Другото место, което изпълнява желания е книгата на масата в стаята. Кое от двете ще предпочетете зависи от това, което почувствате в себе си, щом пристъпите прага на храма.

Това обаче не са единствените чудодейни предмети в стаята на преподобна Стойна. В двора на храма има огромно яворово дърво, за което се твърди, че е на 1300 години.

На него има много дървени люлки. Местните твърдят, че то е лековито. Щом застанеш под него, не само се зареждате с енергия, но и болките ви минават.

В дървото посетителите поставят листчета с надеждата ясновидката да сбъдне желанията им от отвъдното. Такива листчета може да поставите и на втория етаж, където е живяла ясновидката.

Таванът на стаята на гадателката е осеян със снимки, оставени за здраве и благополучие. Освен това на двора на храма има кладенец.

Според поверието, ако се наведеш над него и кажеш желанието си, то се сбъдва. Защото водата е жива, твърдят тези, които вече са се уверили в чудото. Има вярване, че ако преспиш на пода в стаята на преподобна Стойна, се излекуваш от болестите си. Въпреки многобройните чудеса българската православна църква не е обявила преподобна Стойна за светица.

Свещениците не го правят, защото според тях пророчицата е лекувала неканонично. Въпреки това хората продължават да я тачат, а тя им се отплаща с чудеса.

Next Post

След толкова години и... Попаднах на измамник, който ме ограби

Попаднах на измамник, въпреки, че години наред се пазех от такива, които с нежни думи и страстни прегръдки примамват наивните […]