Силният мъж ще ви даде това, от което имате нужда

СПОДЕЛЕТЕ

Всеки човек притежава качества и недостатъци, никой не е перфектен и смисълът на любовта е да откриете този, който ви приема с всичките ви трески за дялане, както и вие него. Когато той вижда вашите положителни черти и съумява да се справи с отрицателните, значи сте открили подходящия партньор. За това, обаче, ви трябва силен мъж…

Мъж, който знае какво иска, здраво стъпил на земята и осъзнал смисъла на живота. Той знае, че трудният път е по-интересен и по-удовлетворяващ, не се страхува да поеме по него. Той може да прецени, че липсата на тонове грим ви прави различна и точно това е най-хубавото. Този мъж търси истинска жена, не поредната лигла. Силният мъж се познава по търпението и умението да се справя с живота. Той не бяга от трудното, нарочно търси него. Твърдият характер е способен да устои на предизвикателства. Той не бяга при първата караница или проблем, остава, за да го решите заедно. Защото така правят силните хора.

Силният мъж не се страхува да обича, докато слабият се бои да се остави жена да му завърти главата. В първия случай, той ще бъде готов да ви помогне дори с най-малките битови неща, с които не можете да се справите, защото сте дама. Вторият тип изобщо няма да си прави труда да се занимава, ще премине към следващата, когато най-малкото нещо го подразни.

Характерът се изгражда с трудности, а слабите мъже обичат лесните неща – жени, работа, пари. Те търсят някой, който може да ги бутне там, където искат да отидат. Силните се стремят да постигнат целите си сами и с много усилия успяват. За тях няма провали, а уроци. Ако сте попаднали на слаб мъж, спрете да му прощавате всичко, защото ще ви се качи на главата и ще прави каквото си иска. Ценете себе си и разберете, че заслужавате нещо много по-добро. Мъжете трудно показват чувствата, мислите и емоциите си. Знайте, обаче, че ако реагирате както трябва, дори това да включва спретването на скандал, може дори да му се издигнете в очите. Те много добре знаят, когато грешат, въпросът е, че искат да видят дали номерът им ще мине.

Ако това стане, ще продължат да го правят и да ви използват, ако не – може да избягат към друга лесна мишена или да се осъзнаят и да се превърнат в стойностни мъже. Зависи колко държат на вас.

Дори да не си го признават, мъжете често се нуждаят от подкрепата на жената до себе си, за да изградят силен характер. Ако успеете да му помогнете, той ви обича и уважава, защото сте му помогнали да се превърне в по-добър човек. Ето защо, понасяйки слабостите му, не помагате нито на себе с, нито на него. Рискувайте и им се опълчете, защото един мъж трябва да бъде силен, не слаб.

Нали сте чували, че колкото повече режете един мъж, толкова повече той се интересува от вас. Знаете ли защо? Лошото ви държание, всъщност е начин да го накарате да преодолее слабостите си и да се превърне в силен и достоен човек.

Когато го поставите на мястото му, той ще се замисли каква грешка е допуснал и ще поработи на нея. Щом се научи да го прави всеки път, накрая ще се превърне в силният мъж, който може да ви даде любовта, за която мечтаете.

От Лили

Next Post

Истина е! Любимата на покойния ни син върна щастието ни на криле

Да загубиш дете е една от най-жестоките трагедии, които могат да застигнат някой родител. Опустошението е пълно, мъката безкрайна, а […]