След дълъг брак разбрах: Мъжът ми имал… второ семейство

СПОДЕЛЕТЕ

След дълъг брак с моя съпруг наскоро разбрах какви ги е сътворил той. След като ми се кълнеше във вярност и преданост и аз му вярвах, наскоро разбрах нещо, което направо скъси живота ми. Оказа се, че за мъжът ми аз не съм единствената жена, той е водил двоен живот през цялото време с друга жена. Тя му е родила дете, което скоро ще стане на 15 години!

Тяхната тайна връзка е незаконна, но другата му жена няма проблеми с тази ситуация. За нея дори е нормално той да я дели с мен, т.е. тя знае за мен, но аз не знам за тях.

Може би се чудите как успях да разгадая тази тайна. Всичко стана съвсем случайно.

Един ден мъжът ми както винаги тръгна към работата си, когато аз имах почивен ден. Реших да се възползвам и да отида на маникюр.

Останах разочарована, защото студиото беше затворено. Реших, че няма да си развалям настроението, намерих друго студио в друг квартал и отидох там. Когато тя приключи процедурата, аз реших да се възнаградя с чаша натурален сок и ободряващо кафе. Този район на града не ми беше познат, затова аз влязох в първото възможно кафене, които видях.

Кафенето беше полупразно. Без да се оглеждам, избрах една отдалечена маса и зачаках сервитьорката да ми донесе менюто. Докато чаках, погледът ми неволно попадна на жена на средна възраст, мъж и момче.

Те си хапваха сандвичи, говореха си заедно и бяха щастливи. Детето оживено разказваше някаква история, докато жената и мъжът ми се държаха за ръка. Изведнъж осъзнах какво съм видяла току-що. Та това беше моят собствен съпруг, който прегръщаше друга жена, а детето очевидно беше…тяхно. Шокът за мен беше твърде голям, аз не можах да понеса повече, станах от масата, изблъсках смаяната сервитьорка и излязох навън. Понеже краката ми се подкосяваха, потърсих къде да седна. Видях една пейка и се строполих върху нея. Започнах да осъзнавам какво съм видяла вътре.

След малко решително станах и тръгнах към заведението. Съпругът ми тъкмо си казваше чао с любовницата си, като ги остави сами в заведението, явно бързаше за работа. Скрих се да не ме види, изчаках го да се махне и нахълтах в кафенето при жената с момчето, което по мое мнение беше на около 15 години. Реших да ги започва отдалече, като ги зачетках колко щастливи изглеждат отстрани. Тогава жената ме погледна, усмихна се и каза че има най-добрият СЪПРУГ в света и че синът им му е одрал кожата.

Не можех да издържам повече. Излязох от заведението и започнах да тичам. Пред мен се изниза целият ми 20-годишен живот мъжът, който бях обичала и на когото вярвах. Започнах да си скубя косата и да се обвинявам, че досега не съм разбрала цялата истина. Не знаех какво ще стане с нас отсега нататък. Все още не смеех да му кажа, че знам какво прави зад гърба ми. Надявам се той самият да ми каже за това и да решим как да продължим живота си по-нататък. След дълъг брак с него някак си не мога да осъзная, че той има второ семейство.

От Сиана

Next Post

Родителите й ни разделиха, а когато тя се върна, вече бях женен с дете

Родителите попречиха на жената, в която бях влюбен, да си имаме семейство. Не знам как да започна писмото си, защото […]