Станах жертва на сексуални извращения, боят беше ежедневие

СПОДЕЛЕТЕ

Тя твърди, че нейният деветгодишен син е бил свидетел на бруталните побоища и изнасилвания, по време на които съпруга й казвал, че „момчето трябва да види как се прави това с жените“.

– Боят беше ежедневие. Биеше ме без причина, стига само да попитам за заплатата му. Цялото му семейство знаеше, че ме малтретира. Мълчах, защото ме заплашваше, че ще убие и мен, и детето. Налагаше ме с юмруци, пускаше от душа вряла вода, гасеше цигари в тялото ми, бодеше ме с дрелки, чупеше чаши в главата ми, а понякога ми слагаше и люти чушки в носа – описва изтезанията, през която е преминала нещастната жена.

Семейството му бяха негови съучастници, защото пред тях ме събличаше гола и ме биеше, а те се смееха.

Въпреки насилието, тя никога не е поискала лекарска помощ, нито е съобщила за случая в полицията, както казва „от страх“, което допълнително затруднява работата на компетентните органи.

– През юни така ме преби, че избягах на вилата. Но той ме намери и там. Нахвърли се върху мен и ме изнасили, а след това ме остави на кума и негов приятел. Когато приключиха, отново ме преби и ми сложи чувал на главата. След това ме хвърли в багажника и ме заведе у дома.

За насилствата съобщава сина й. Полицията била шокирана от чутото.

– Гореше очите й със сешоар, скубеше косата й, с чук за месо я удряше по лицето, с юмрук по носа, счупи зъбите й, искаше да я заколи, караше я да яде изпражнения. Мразех го и се страхувах – разказва травматизираното момче.

Next Post

Ударих дъното, превърнах се в обикновена уличница

Понякога сънувам онази нощ – преди 12 години, и се събуждам с чувство за празнота. Беше два след полунощ. Леко […]