Съсипа ми живота! Собствената ми дъщеря ми заби нож

СПОДЕЛЕТЕ

Първородната ми дъщеря успя да ми съсипе живота. Родих първородната си дъщеря Габриела едва на 19 години. Сега съм на 45, а тя на 26. Другите ми две дъщери са още ученички. С първия ми съпруг не ми потръгна и след развода ни живеех единствено заради децата си.

Мислех, че никога повече няма да се влюбя, но когато срещнах Виктор, разбрах какво значи истинска любов. Чувствата ме връхлетяха като лавина, помитайки всички страхове. Два месеца по-късно, с двете ми дъщери, се преместихме да живеем в дома му.

Въпреки че Виктор е много по-млад от мен, възрастовата разлика не ме притесняваше особено. Тогава той беше на 35 години, но аз съм жена, която полага грижи за външния си вид: посещавам салони за красота, фитнес клубове, нося модерни дрехи и скъпи бижута. По това време Габриела и съпругът й очакваха дете.

Изминаха четири щастливи години, но един ден безоблачното ми щастие рухна с гръм и трясък. Беше топла юлска вечер. Знаех, че Габриела и семейството й са на почивка, затова реших да полея цветята, които дъщеря ми отглеждаше на балкона. Влизайки в коридора, видях сакото на съпруга ми, което лично аз му бях купила миналата година за рождения ден.

В онзи момент и през ум не мина, че Виктор може да ми изневерява. Докато вървях към балкона, от спалнята се чуха страстни звуци. Без да подозирам какво ще видя, тихо отворих вратата и пред очите ми се разкри ужасна картина. Дъщеря ми и мъжът ми чисто голи се търкаляха в леглото. Нищо не казах: просто се обърнах и мълчаливо си тръгнах. Върнах се вкъщи, събрах багажа ни и с децата отидохме на хотел. Бях дала жилището си под наем и не можех да накарам наемателите да напуснат веднага.

Три дни по-късно, се срещнах с Виктор и Габриела. И двамата изглеждаха толкова виновни. Дъщеря ми призна, че от години е влюбена в съпруга ми, макар самата тя е омъжена. Оказа се, че от дълго време с мъжа си са в лоши отношения и тя отдавна не изпитва чувства към него.

След развода с Виктор планирали да се съберат, тъй като Габриела очаквала дете. С цялото си безочие, двамата предатели, ме умоляваха да проявя разбиране към любовта им и да им простя. Борили се срещу страстта, но напразно. Сърцето ми е мъртво, а душата почернена. Докато съм жива, не искам да виждам изменниците, които завинаги разбиха живота ми.

От Зоя

Next Post

Истината за човешкия живот – няма ненаказано, всичко се връща

Истината за живота: всеки, който някога ви е наранявал или предавал, един ден ще се изправи пред същата болка. И […]