Той ми изневери първи, а аз забременях от колега…

СПОДЕЛЕТЕ

Направо не знам как стигнах дотук! Омъжена съм от почти 12 години, когато се запознах с мъжа ми бяхме на практика деца. Сега сме привидно много добре, и двамата се реализирахме в областите, които искаме, нищо материално не ни липсва. Но от няколко години той ми изневерява.

Най-тежко ми беше, когато разбрах, че е бил с някаква 16-годишна (той е на 35), но го преглътнах и никога не съм помисляла за развод. От 2 години не сме правили секс, гнус ме е да го погледна, а същевременно искам да си имам детенце.

Съвсем невинно започнах да се свалям с един колега. Винаги съм печелила мъжкото внимание без усилие- висока съм, слаба, с руса коса, приятни черти. Мислех, че ще е просто флирт, докато не отидохме на семинар в провинцията. След дългия ден той дойде в стаята ми в хотела, заговорихме се, и знаете как става- преспахме заедно.

След като се върнахме в София продължихме да се виждаме. Започнах да се чувствам отново жива, правихме секс в колата му, в хотел, дори в тоалетната на офиса. Само при една от срещите ни имаше малък инцидент- презервативът се скъса. Но не се уплашихме чак толкова, все пак не сме тийнейджъри.

На следващата ни среща успяхме да сме заедно за по-дълго, отново командировка, и се любехме цяла нощ. Скоро ми беше свършило, а и му имах доверие и го оставих да влезе в мен без да ме пази и свърши в мен. Беше толкова хубаво, само за секунда си представих, че забременявам и оргазъм замъгли съзнанието ми.

Открих, че е лесно да лъжа мъжа ми, колко лесно му е било и на него! Но в края на месеца вече не бях толкова спокойна, закъсняваше ми. Направих си тест и може да се досетите- бременна съм. Още не съм решила какво да правя, на никого не съм казала. Колегата ми е симпатичен, но е женен, с две деца, а и не изпитвам чувства към него, привлича ме само сексуално.

С мъжа ми напоследък се караме още повече, не знам дали ще приеме чуждо дете, а аз не мога да съм самотна майка, но изгарям от желание да родя. Какво да правя?

Next Post

Бяхме студентска любов, но всяка приказка си има край

Бяхме студентска любов. Той си имаше постоянна работа и получаваше добри пари. В края на следването ни имахме планове да […]