Той ми изневеряваше, дори когато бях бременна с третото ни дете

СПОДЕЛЕТЕ

Искам да споделя своята история с вас, тъй като никой не би ме разбрал по-добре. Аз съм млада жена, чиито съпруг поддържа извънбрачна връзка с много по-възрастна дама.

Бях бременна с третото ни дете, когато разбрах за изневярата. Тогава Пламен обеща, че ще се раздели с любовницата си, но няколко дни след като родих, научих, че още са заедно. Скарахме се жестоко и той напусна дома ни.

Седмица по-късно се върна разкаян и каза, че не може да живее без нас. Повярвах и простих. Измина година. Веднъж, съвсем случайно, забелязах мъжа си да разглежда страницата на бившата си любовница в социалните мрежи. Заболя ме, почувствах се толкова обидена.

Отново избухна скандал, но този път Пламен ме преби пред очите на децата … Заради нея … И тогава простих! Неотдавна открих, че са си разменяли съобщения и в едно от тях съпругът ми признаваше на онази жена, че я обича безкрайно и никога няма да я забрави. Вече знам, че отдавна е спрял да изпитва чувства към мен, просто живеем заедно заради децата.

Виждам го, че страда, дори музиката му на телефона е за нещастна любов. Не знам какво да направя. Въпреки всичко, което ми причини, продължавам да го обичам. Може би трябва да оставя съпруга си да отиде при любимата си, но се страхувам да остана сама с три деца.

Очаквам вашите съвети.

От Генка

Next Post

Накарах любовника си да се разведе, но аз така и не намерих щастие

Без да скромнича излишно, признавам, че съм много красива жена и с лекота привличам мъжките погледи. Въпреки че не ми […]