Търпях алкохолните му запои, но когато посегна на дъщеря ми…

СПОДЕЛЕТЕ

Аз съм безкрайно чувствителен човек, състрадателна и милостива, но съдбата не е от най-щедрите към мен. Зад гърба си имам два брака и за съжаление нито един от тях не излезе сполучлив. Първият ми съпруг, от когото имам 14-годишна дъщеря, беше алкохолик.

Да живееш с човек, който ти краде парите, за да ги изпие, е истински комшмар. Две години след като се разведохме, се запознах с Иван. Не вярвах, че някога отново ще се влюбя, а ето че той успя да ме накара да повярвам, че животът ми дава втори шанс.

Когато Иван ми предложи да се съберем, си казах, че най-накрая и аз ще бъда щастлива. В началото съжителството ни потръгна добре, приятелят ми беше грижовен и всеотдаен, но едва след няколко месеца, разбрах, че съм извършила непростима грешка.

Оказа, че Иван е същият алкохолик и търтей като бившия ми съпруг. Не искаше да работи, само пиеше и за да оцелеем, събирах храна и отпадъци от контейнерите. Няколко пъти в пияно състояние се нахвърляше върху мен с крясъци и юмруци.

Исках да избягаме, но на този етап нямаше къде да се подслоним, а и честно казано, много се страхувах от него. Една вечер станах да пия водя и случайно видях как Иван влиза в стаята на дъщеря ми. Стана ми подозрително и тихо го последвах, за да видя какво ще направи. Иван се наведе над спящото ми дете и започна да я опипва по гърдите.

Разярена го хванах за ръката и започнах да крещя, а той през цялото време твърдеше, че искал само да я завие, за да й бъде по-топло. На другата сутрин дъщеря ми разказа, че Иван редовно влизал в стаята и докато спи, я докосвал по интимните части. След няколко дни двете тайно избягаме при баща ми. Сега живеем нормален и спокоен живот, въпреки че съм убедена, че това не е краят на ужасите.

От Мариана

Next Post

Изолацията ни накара да се разделим! Моята история

Бащата на приятеля ми беше против нашата идея да заживеем заедно по време на извънредното положение. И беше прав. Причините, […]