Шест години ми се кълнеше в любов, а накрая се ожени за друга

СПОДЕЛЕТЕ

С годеника ми Стоян живеехме заедно на семейни начала шест години. Още от самото начало на съжителството ни той ме предупреди, че не иска да сключваме брак, а за деца и дума да не става. Предложението му ме устройваше, затова приех, без да се двоумя.

Животът със Стоян беше вълнуващ и прекрасен: пътувахме много, купонясвахме с приятели, посещавахме изложби и филмови премиери. Всяка сутрин през тези шест години се събуждах, без да знам какво приключение ми е приготвил днес. За мен любимият ми беше най – невероятният човек: образован, чувствителен, смел, силен.

Сега знам, че розовите ми очила са пречели да видя истината. Преди известно време разбрах, че той ще се жени за друга. Оказа се, че годеникът ми е преспал с някакво момиче и сега тя очакваше дете от него. Ядосана го попитах какво му пречеше след толкова години съжителство да се оженим и да имаме дете, а той най-невъзмутимо отговори, че причината била в мен. Страхувал се, че мога да го напусна, ако ми предложи брак. Но това не е всичко. Стоян заяви, че бракът му ще е чиста формалност, просто не искал бъдещото му дете да расте без баща.

Обичал само мен и нямал намерение да се разделяме. Смачкана от мъка реших да споделя проблема с мама. След като ме изслуша, майка ми остана напълно спокойна, но на другия ден нейна приятелка ми предложи работа в чужбина. Вече три седмици съм далеч от бившия си и фалшивата му любов.

Нямам време да мисля за него и болката от измяната бавно започна да утихва. Сега отново имам интересен и вълнуващ живот, благодарение на жената, която винаги ме е обичала с цялото си сърце и душа.

От Ани

Next Post

От магиите на любовницата, мъжът ми се съсухри като мъртвец

Срещнах съпруга си през 2010 г. в популярна социална мрежа. Забавното е, че първоначално той общуваше с приятелката ми, но […]