​Бясна съм! Снаха ми е най-мързеливото животно на света!

СПОДЕЛЕТЕ

Не искам да съм поредната свекърва, която се оплаква без причина, но не мога да трая вече. Жената, която синът ми доведе у дома за своя жена, е най-мързеливото същество, което някога съм виждала и не мога да си представя как той ще прекара живота си с нея. Единственото, което ме успокоява, е, че двамата нямат сключен брак. Все още живеят на семейни начала.

Това момиче обаче не е стока. Не прави нищо. Не работи. През лятото завърши някакво висше и от тогава не се е захванала с нищо. Със сина ми живеят на втория етаж на къщата, която с мъжа ми построихме с двете си ръце. Сега тя е господарката на етажа обаче. Не дава да припарвам там, защото само забележки съм й правела. Е, как да не й правя, като мивката е пълна с мръсни чинии, дрехите съхнат в легена, както са извадени от пералнята, леглото не се оправя със седмици. Да не говорим за това, че навсякъде е прах и мръсотия.

Тя обаче се затваря по цял ден горе и нищо не прави, докато синът ми е на работа. Дори и него се опитва да настройва срещу нас с баща му. Че много неща съм го карала да върши, че трябвало на нея да помага, а не нас, защото те двамата били семейство.

Направо не мога да я гледам и не знам какво да правя.

От Зоя

Next Post

Съпругът ми ме бие от 20 години, но имам 3 деца

Едно съобщение направи живота ми кошмарен. Един ден съпругът ми откри в телефона няколко съобщения, които бях разменила с познат. […]